Foto galerija

Pogledajte našu galeriju fotografija

Edukacija za korisnike usluge osobne asistencije kroz projekt „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ HR.2.3.05, financiran i Europskog socijalnog fonda, održana je 16. studenog 2015. godine u vremenu od 10,00 do 16,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Županijska komora Slavonski Brod, Matije Mesića 9. Provoditelj edukacije je Savez osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH).

Opširnije...

Ministarstvo socijalne politike i mladih organiziralo je dana 29.10.2015.g., svečano potpisivanje i uručivanje ugovora kojima će biti dodijeljena bespovratna sredstva u okviru ESF natječaja "Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom".Događaj se održao u Predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj, u Kući Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb, s početkom u 13.00 h.

Opširnije...

Povodom Nacionalnog dana multiple skleroze, 26.09.2015. u zagrebačkom hotelu ,,I“ Savez društava multiple skleroze Hrvatske održao je konferencuju pod nazivom „Pristup informacijama osobama s multiplom sklerozeom“.

Opširnije...