Vijesti

Pratite naše najnovije vijesti

Udruge osoba s invaliditetom danas su potpisale ugovore s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za projekte usluge osobne asistencije, videćeg pratitelja i tumača znakovnog jezika kroz trogodišnje programe udruga za razdoblje 2019.-2021.

Opširnije...

 

U sklopu projekta "Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)", kodni broj ugovora: UP.02.2.2.02.0061 Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020., financiranog iz Europskog socijalnog fonda, dana 1. lipnja 2018. godine u prostorijama Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije obavljeno je potpisivanje ugovora o radu s novom asistenticom Maricom Likarević, korisnika usluge osobne asistencije Nikole Pavlica.

 

Ugovor je u ime Društva potpisao predsjednik udruge Željko Pudić, a neformalnu edukaciju i upoznavanje s projektom, njegovom svrhom te važnosti poštivanja Etičkog kodeksa između korisnika i asistenata, provela je Koordinatorica osobnih asistenata Nada Pišonić. Voditeljica projekta Mateja Zirdum je osobnu asistenticu uputila u njezine obveze sukladno Ugovoru o radu i projektnoj dokumentaciji, na način izvještavanja o obavljenom radu, odnosno kako popuniti Tablicu radnih sati te svemu ostalome što se tiče rada i izvještavanja.

 

Nositelj projekta:

 

Partneri projekta:

   

Provedbeno tijelo 1 i 2:                                    

  • 1
  • 2
  • 3

Jedna od aktivnosti projekta "EU frekvencija" kojeg provodi Radio 92 fm/ Društvo multipleskelroze Brodsko posavske županije je radionica za mlade iz ruralnih područja koja je zahvaljujući odličnoj suradnji s Bebrinskom udrugom mladih održana u StupničkimKutima/ općina Bebrina.

Opširnije...