Vijesti

Pratite naše najnovije vijesti

UZ KAVICU NA "RADIJU 92FM" DO INFORMACIJA I GLAZBENE ŽELJE

 

Povodom Dana otvorenih vrata udruga u 2021. godini, otvaramo svoja vrata posjetiteljima (svima zainteresiranima) koji žele saznati više o tome što sve naša udruga radi, koje projekte/programe provodi, koje usluge pruža, kojim korisnicima te tko to sve financira.

Kako je ljepše i ugodnije primiti informacije, razgovarati, družiti se, uz kavu, pozivamo posjetitelje i slušatelje da nas posjete na našem neprofitnom radiju "Radiju 92 fm" te uz kavicu i ugodno druženje dobiju sve informacije koje su bitne o donatorima projekata i programa, vrstama usluga, korisnicima, ali i o svemu što ih bude zanimalo o radu udruge. Svaki posjetitelj imati će priliku i za iznošenje svoje glazbene želje.

 

Očekujemo vas 11. lipnja 2021. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati na Radiju 92 fm, u Ulici Petra Krešimira IV br. 12 (u dvorištu), Slavonski Brod.

 

Posjetite nas, upoznajte se s radom udruge, popijte kavicu s predstavnicima udruge i novinarima Radija 92 fm te zaželite svoju glazbenu želju!

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.