Vijesti

Pratite naše najnovije vijesti

SVJETSKI MS DAN U SLAVONSKOM BRODU

MSkate, dan i noć, 29. svibnja 2021. godine

Ove godine Svjetski dan multiple skleroze (30. svibnja) biti će obilježen na nešto drugačiji, možda na prvu, ne poveziv način. Ekipa Radija 92 fm Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije, na simboličan i kreativan način spojiti će one koji vole kotače (skejtere) i one koji ih trebaju (osobe s invaliditetom).

  • U subotu 29. svibnja 2021. g. u 18,00 sati, organiziramo izložbu fotografija Ernesta Mazarekića (poznatog fotografa, brođanina koji živi u Zagrebu) i premijeru skejterskog videa "Ne Volja", autora Hrvoja Zubovića. Naravno, posebni uzvanici će biti članovi DMS BPŽ, a zahvaljujemo i slavonskobrodskoj ekipi Sunshine crew koja se uključila u organizaciju, rekla je Irena Vukas Cufalar, glavna urednica Radija.

Brođanin Bruno Vranić, bio je apsolutni pobjednik Pannonian Challenge Toura, koji je prošli vikend održan u Rijeci i Puli, a u subotu tijekom dana organizira se na slavonskobrodskom Skate parku.

Pozivamo Vas da se pridružite obilježavanju ovoga dana te popratite skatere tijekom večeri na Skate parku, pogledate izložbu fotografija i skejterski video ispred prostorija Radija 92 fm, Ul. Petra Krešimira 4 br. 12, Slavonski Brod, od 18,00 sati.

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.