Vijesti

Pratite naše najnovije vijesti

Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Naša udruga ovom priliko organizira akciju prikupljanja knjiga za čitaonicu Kluba DMSBPŽ u Novoj Gradiški, koja je prošle godine opremljena potrebnim namještajem putem Građanske akcije Naš doprinos zajednici.  Kako je Klub bio u fazi preseljenja, tijekom proteklih mjeseci nije bilo mogućnosti prikupiti potrebne knjige za čitaonicu, ali nastankom ljepšeg vremena i završetkom uređenja prostora za rad Kluba, aktivnosti se mogu pokrenuti. Ovom akcijom želi se prikupiti što veći broj knjiga, kako bi se uskoro moglo krenuti s izradom baze i razmjene knjiga. Dani otvorenih vrata udruga procjenjuju se kao idealno vrijeme kada se može zainteresirati veći broj građana za ovu humanitarnu akciju od koje mnogi mogu imati koristi te uz druženje i razmjenu iskustava, ugodno i korisno popuniti svoje slobodno vrijeme.

Akcija je planirana zaperiod od 24. - 25. svibnja 2018. godine u vremenu od 10,00 - 14,00 sati u prostorijama udruge u Slavonskom Brodu, Đure Pilara 2, a u predvorju Kluba Društva u Novoj Gradiški, na adresi Karla Dineša 2, akcija će se provoditi i 26. svibnja.