Objavljeno: 30.05.2013.

Svjetski dan multiple skleroze 29.05.2013. Slavonski Brod i Nova Gradiška

Prema inicijativi MSIF (Multiple Sclerosis International Federation) koja je osnovana 1967. godine kao krovna organizacija koja povezuje nacionalne udruge pacijenata širom svijeta, Svjetski dan multiple skleroze svake se godine održava zadnje srijede u svibnju.

Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije organiziralo je druženje i simbolično puštanje balona na koje su članovi predhodno napisali svoj moto!
Odaziv članova je bio velik te je druženje proteklo u dobrom duhu. Nažalost predsjednik društva Željko Pudić nije mogao prisustovati druženju no, uz pomoć video konferencije  bio je u mogućnosti pozdraviti sve okupljenje članove i čestitati im Svjetski dan multiple skleroze.

Ovim putem Društvo želi i zahvaliti tvrtci "99 Balona" koja je omogućila da baloni s ispisanim motom polete u zrak nošeni vjetrom, šireći svoje poruke i dobar duh svim građanima Slavonskog Broda i šire.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.