Objavljeno: 26.09.2013.

Redovna godišnja Skupština Društva za 2012. godinu

Dana 24.09.2013. godine s početkom u 16:00 sati u prostorijama HVIDR-e održana je redovna godišnja Skupština Društva. Uz članove Društva, članove njihovih obitelji, osobne asistente, geronto domaćice i zaposlenika ureda, istoj su prisustvovali: zamjenik gradonačelnika Grada Slavonskog Broda za područje društvenih djelatnosti prof. Hrvoje Andrić, stručna suradnica Katica Jira dipl. soc. pedagog iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalna radnica Štefica Šarčević i tajnica udruge Gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije Štefica Lačić.

D N E V N I   R E D

 1. Izbor radnih tijela Skupštine:
  1. Verifikacijske komisije – 3 člana,
  2. Radnog predsjedništva – 3 člana,
  3. Zapisničara,
  4. Dva ovjerovitelja zapisnika.
 2. Izvješće Verifikacijske komisije,
 3. Izvješće o radu Društva u 2012. godini
 4. - Izvješće predsjednika.
 5. Financijsko izvješće Društva za 2012. godinu
  -  Izvješće blagajnice.
 6. Izvješće Nadzornog odbora
 7. Prijedlog Operativnog plana Društva za  2013. godinu        
 8. Donošenje Odluke o visini članarine
 9. Razno.

Prisutni su obavješteni o radu Društva tijekom 2012. godine te su nakon kratke rasprave sva izvješća jednoglasno usvojena.
S novim aktivnostima koje se provode svi članovi su upoznati te su prijedlog Operativnog plana Društva za 2013. godinu jednoglasno prihvatili. Donesena je i odluka o visini članarine.
Nakon radnog dijela Skupštine pripremljen je prigodni domjenak za sve prisutne. Druženje je nastavljeno u prostorijama Društva.

Izvješće o radu 2012.

Financijsko izvješće za 2012.

Operativni program za 2013.

Aktualni događaji

 • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
 • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
 • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
 • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
 • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
 • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.