Objavljeno: 28.06.2013.

Prezentacija vertikalizacije tvrtke OrotoRea 26.06.2013.

U srijedu 26.06.2013. u prostorijama Društva u Slavonskom Brodu održano je predavanje tvrtke OrtoRea. Tema prezentacija je bila vertikalizacija pomoću Action Vertic kolica.

Odaziv članova bio je veoma dobar. Nakon uvodnog predavanja slijedio je praktični dio. Članovi koji su imali želju, mogli su isprobati kolica i osjetiti kako je to biti "vertikaliziran"! Sudeći po izrazu lica onih koji su isprobali, vertikalizacija je sasvim bezbolna, ugodna i pruža novi pogled na svijet.

Nakon vertikalizacije slijedilo je ugodno druženje gdje se kroz priču došlo do skutera Orion.

Uz brzu reakciju zaposlenica tvrtke OrtoRea, pred vratima Društva ubrzo se našao "ljubimac" na četiri kotača.

Svi prisutni imali su mogućnost provozati se na skuteru. Vidjelo se da su članovi oduševljeni demonstracijom.

Nakon vožnje nastavljeno je neformalno druženje ...

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.