Objavljeno: 28.03.2013.

Prezentacija Bauerfeind 1. dio 27.03.2013.

Tvrtka Bauerfeind jedan je od vodećih proizvođača terapeutsko-medicinskih potpora. Nudi cijeli niz ortoza, bandaža i uložaka koji osiguravaju stabilnost i sigurnost pokreta. Tvrtka zastupa i različite tvrtke koje proizvode program proizvoda za medicinsku rehabilitaciju inkontinenciju, osobnu higijenu, bolesničke krevete s rukohvaltima i slično. Prezentaciju o ortopedskim pomagalima i antidekubitalnom programu održala je predstavnica tvrtke Baurefaind Jelena Šakić Fajdić, voditeljica regije Istok II.

Članovima udruge prezentiran je niz pomagala za kretanje (invalidska kolica za različite namjene – standardna, multifunkcionalna, aktivna sklopiva, sportska, elektromotorna, skuteri), razne vrste hodalica i štaka) te antidekubitalni program (sjedalice za invalidska kolica i antidekubitalni madraci). Za vrijeme i nakon predavanja predavačici su prisutni mogli uputiti pitanja o programu ili proizvodu koji ih je zanimao. Interes prisutnih najviše se odnosio na nove proizvode iz oba programa te načini na koje mogu doći do njih (da li idu preko doznake, gdje se mogu nabaviti, cijena i sl.).

Podijeljen im je i promotivni materijal tak da mogu još proučiti i bolje se uputiti u karakteristike pojedinog proizvoda i kontaktirati predstavnike tvrtke Baurefein ukoliko se odluče za nabavku nekog proizvoda. Najavljen je i drugi dio predavanja za slijedeći mjesec na kojem bi se prezentirali proizvodi iz programa inkontinecije i osobne higijene.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.