Objavljeno: 02.06.2014.

Uređivanje prostora - Klub NG

Od studenog 2013. godine uređuju se prostorije Kluba Društva Nova Gradiška.

Radovima se nastojalo obnoviti i osposobiti prostorije za odvijanje redovite djelatnosti Kluba, ali i provoditi različite radionice. Da bi se ovo moglo izvršiti bilo je potrebno uložiti dosta volonterskog rada, prikupiti donacije u novcu i predmetima, no sve ne bi bilo dovoljno da nije bilo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, koja je kroz  sufinanciranje osnovne djelatnosti udruge odobrila i udio u troškovima uređenja ovih prostorija. Tijekom ove, 2014. godine također će se jedan dio sredstava iz osnovne djelatnosti utrošiti za dovršetak radova. Nadamo se da će dolaskom ljetnih i lijepih dana moći nastaviti s radovima. Potrebno je izvjesno vrijeme da se zidovi osuše, nakon čega će se nastaviti s završnim radovima na ličenju i čišćenju, ali i osposobljavanje sanitarnog čvora i ureda.

Prostor bi po završetku radova  trebao biti u potpunosti prilgođen osobama s invaliditetom i u punoj funkciji.  U Klubu bi se napokon mogla obavljati osnovna djelatnost prema planu i programu te  održavati radionice i predavanja koja su članovima nedostajalo u proteklom periodu.

Kako su slijedili radovi na uređenju od početka ove godine, prikazuju i sljedeće fotografije:
Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.