Objavljeno: 14.08.2014.

Potpisan Ugovor o koncesiji za obavljanje djelatnosti pružanja medijske usluge radija na području Grada Slavonskog Broda (G-SB)

Projekt "Prvi radio" – neprofitni radio bavi se problemima koji uzrokuju nepovoljno okruženje za osobe s invaliditetom i ostalih ugroženih marginalziranih skupina u zajednici i na tržištu rada u Brodsko posavskoj županiji.Nakon uspješne provedbe jedne faze projekta "Prvi radio" predstavnici Agencije za elektroničke medije i Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije potpisali su 12.08.2014. u Zagrebu Ugovor o koncesiji za obavljanje djelatnosti pružanja medijske usluge radija na području Grada Slavonskog Broda (G-SB). Koncesija je dodijeljena na 9 godina.

 

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.