Objavljeno: 07.04.2017.

Potpisani ugovori o suradnji i radu za provedbu ESF projekta "Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)"
Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije 7. travnja 2017. godine svečano je uručilo Ugovore o suradnji za 10 korisnika usluge osobne asistencije i Ugovore o radu za 10 osobnih asistenata za provedbu projekta „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)“, kodni broj ugovora: UP.02.2.2.02.0061 Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. u sklopu Poziva na natječaj „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (UP.02.2.2.02)“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Ovim projektom uključeno je 18 korisnika sa najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta s područja Brodsko-posavske županije (12), Požeško slavonske županije (3) i Osječko-baranjske županije (3).

Nakon svečanog uručivanja ugovora održan je sastanak sa partnerskom organizacijom Društvom multiple skleroze Požeško-slavonske županije vezano za provedbu i praćenje projektnih aktivnosti sukladno Posebnim i Općim uvjetima ugovora te je dogovoren potpis Sporazuma o partnerstvu.

"Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije", Više informacija na www.esf.hr

Nositelj projekta


Partneri projekta

Provedbeno tijelo 1

Provedbeno tijelo 2

Aktualni događaji