Objavljeno: 07.04.2017.

Potpisani ugovori o partnerstvu, suradnji i radu za provedbu ESF projekta "Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)"
Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije 10. travnja 2017. godine potpisalo je Sporazum o partnerstvu sa Društvom multiple skleroze Osječko-baranjske županije za provedbu projekta „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)“, kodni broj ugovora: UP.02.2.2.02.0061 u sklopu Poziva na natječaj „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (UP.02.2.2.02)“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Ovim projektom uključeno je 8 novih korisnika sa najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta s područja Brodsko-posavske županije (5) i Osječko-baranjske županije (3) sa kojima su također potpisani Ugovori o suradnji kao i Ugovori o radu sa njihovih 8 osobnih asistenata.

"Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije", Više informacija na www.esf.hr

Nositelj projekta


Partneri projekta

Provedbeno tijelo 1

Provedbeno tijelo 2

Aktualni događaji