Objavljeno: 08.09.2014.

PRVI NEPROFITNI RADIO U REPUBLICI HRVATSKOJ „RADIO 92FM“ KRENUO S EMITIRANJEM!

U petak, 5. rujna 2014. godine, u Slavonskom Brodu, na adresi Horvatova 11, započela je s emitiranjem prva neprofitna radio-postaja u Republici  Hrvatskoj, „Radio 92FM“!Otvorenju „Radia 92FM“ prisustvovao je veliki broj uzvanika, među kojima ističemo: pročelnika Upravnog odjela  za razvoj i europske integracije gospodina Marijana Štefanca, dipl.oec, zamjenika gradonačelnika Hrvoja Andrića, prof, kao predstavnicu Županije Dunju Penić, mag. kroatologije iz Ureda za obrazovanje, sport i kulturu,, predstavnicu Zajednice Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, gđu Maricu Mirić, predstavnicu Saveza društava multiple skleroze Hrvatske, izvršnu direktoricu Dijanu Roginić, predstavnike udruga osoba s invaliditetom Brodsko-posavske županije i grada Slavonskog Broda , predstavnike svih ostalih civilnih udruga koje djeluju na poručju Brodsko-posavske županije i grada Slavonskog Broda, predstavnike medija: lokalnog tiska „Posavske Hrvatske“ iz Slavonskog Broda, „Glasa Slavonije“ iz Osijeka, Radia „Soundset“ iz Slavonskog Broda, Unitas Web radia iz Nove Gradiške, HTV-a, Nove TV.

Još je mnogo onih koji su svojim prisustvom uveličali svečanost puštanja u eter ovog prvog neprofitnog radija i teško je sve ih nabrojati. Žao nam je što mnogi pozvani zbog propusta HP-a pozive nisu dobili na vrijeme ili im jednostavno nisu
stigni na njihove adrese.

Zahvaljujemo se svima koji su nam se pridužili, a najviše „kumu“  našeg neprofitnog radija, našem dragom Zvonimiru Bračunu! Kako i dolikuje, kum je donio i progodni poklon.Pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama na dolje navedenim linkovima putem kojih ćemo uvijek biti dostupni i na raspolaganju:

facebook.com/radio92eu
twitter.com/radio92eu
instagram.com/radio92eu

Aktualni događaji

  • Najava Najava Redovna izvještajna skupština Društva multiple skleroze održat će se 29.04.2015. godine u domu HVIDRA-e, S. Marijanovića 2, Slavonski Brod s početkom u 16:00 sati.
  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.