Objavljeno: 29.09.2014.

Obilježavanje Nacionalnog dana multiple skleroze 26.09.2014.

Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije ove godine obilježilo je Nacionalni dan oboljelih od MS-a s dvije aktivnosti:

Prva aktivnost održala se 24. rujna u Slavonskom Brodu, gdje je organizirani prigodni program i druženje članova Društva i oboljelih od MS-a iz Vukovarsko-srijemske županije i Bačke Topole u Tvrđavi Brod, prostoru „Kazamata“ .

Svečanost obilježavanja ovog Dana započela je u 15,00 sati pozdravnom riječju predsjednika Društva Željka Pudića, koji se zahvalio gostima na odazivu, poželio im uspješan daljnji rad i izrazio nadu u ugodno druženje. Nakon njega, prisutnima su se obratili i predstavnici gostiju - predsjednik Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, Zoran Oljača i predsjednik Udruženja oboljelih od multiple skleroze „Mala Bačka“ iz Bačke Topole, Paul Nješe.

Slijedilo je prikazivanje kratkog filma o radu Društva u proteklih 10 godina, a potom ugodno druženje do večernjih sati.

Tijekom narednih sati prisutni su imali mogućnost upoznati se, sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, ugodno se zabaviti. Sva tri Društva izrazila su nadu u daljnju suradnju i razvijanje prijateljstva.

Za goste iz Bačke Topole organiziran je i obilazak grada Slavonskog Broda i upoznavanje s povjesnom i kulturnom baštinom ovog kraja u prijepodnevnim satima 27. rujna te posjet Radiu 92FM, gdje su dali svoje izjave vezano uz rad njihove udruge, ali i o posjetu našem Društvu i dosadašnjoj suradnji.

Aktualni događaji

  • Najava Najava Redovna izvještajna skupština Društva multiple skleroze održat će se 29.04.2015. godine u domu HVIDRA-e, S. Marijanovića 2, Slavonski Brod s početkom u 16:00 sati.
  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.