Objavljeno: 15.05.2014.

Sudjelovanje na obilježavanju EU tjedna 08. svibnja 2014. godine u udruzi Gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije

Udruga gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije provodila je ove godine projekt „EU PRAVA I OBVEZE KROZ ZNAKOVNI JEZIK GLUHIH“, u sklopu obilježavanja EU tjedna u Brodsko-posavskoj županiji.

Na izložbu radova članova udruge i radionicu pod nazivom „Europski parlament, delegati općenito, izbor delegata u EU parlament 2014. g.“, pozvani su i predstavnici drugih udruga i organizacija civilnog društva. Ispred udruge ovoj radionici prisustvovala je tajnica Nada Pišonić.

Kratak osvrt na temu i radionicu:

Udruga gluhih i nagluhih BPŽ je za predavače 2. Interaktivne radionice pod nazivom „Europski parlament, delegati općenito, izbor delegata u EU parlament 2014. g.“ odabrala predavače nevladine organizacije GONG. Vodio ju je izvršni direktor Dragan Zelić, kojem se pridružila u drugom dijelu predavanja, njegova suradnica Danela Žagar. Prisutni su dobili bolji uvid u EU parlament, važnost sudjelovanja na izborima te kako i na koji način mogu sami doprinijeti promjenama u društvu. Broj sudionika radionice je bio  zaista dojmljiv, kao i samo sudjelovanje u raspravi. Pitanja je bilo napretek i svi su imali mogućnost pitati ono što ih zanima. Bilo je zanimljivo, informativno i ugodno predavanje, a i neformalno druženje nakon predavanja.

Više na: Blog UGINBPŽ SB

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.