Objavljeno: 10.06.2014.

Dani otvorenih vrata 05.- 06.06. 2014.

Za Dane otvorenih vrata udruga u 2014. godini, organizirali smo događanja u prostorijama matičnog Društva u Slavonskom Brodu (05. lipnja) i prostorijama Kluba Društva Nova Gradiška (06. lipnja).

U Slavonskom Brodu vrata smo otvorili za javnost od 10,00 do 14,00 sati, a u Novoj Gradiški od 15,00 do 18,00 sati.O događanjima obavijestili smo sve medije na području Županije, a na  događanje u Slavonskom Brodu došla je predstavnica Posavske Hrvatske i napisala članak u prvom sljedeće broju, a na događanje u Novoj Gradiški došli su predstavnici Unitas web radija.

Za Dane otvorenih vrata pripremili smo tiskani materijal (letke o Društvu, pravima i povlasticama oboljelih i općenito osobama s invaliditetom) te informacije o projektima i programima, koje smo prenijeli posjetiteljima. Posjetiteljima smo prezentirali proizvode s kreativnih radionica, a mogli su i sami sudjelovati u pripremi istih. Također im je objašnjeno kako pomagači sudjeluju u njihovoj izradi.

Prezentirani su i radovi s ranijih radionica, ali je glavna aktivnos bila izrada proizvoda na dan samom događanja. Posjetiteljima su predstavljeni i ostali projekti/programi koje je udruga prijavila na natječaje i za koje još nema rezultata. O ishodu prijava, javnost će biti upoznata na vrijeme.

Više o ovim događanjima može se vidjeti i na slijedećim linkovima:

ngbuntovnici
ebrod
Facebook Društvo Multiple Skleroze Bpž
Najava Dana otvorenih vrata 2014.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.