4. Sastanak projektnog tima nositelja projekta i partnerskih organizacija za provedbu projekta

4. Sastanak projektnog tima nositelja projekta i partnerskih organizacija za provedbu projekta

Objavio:

Administrator

Datum:

29.01.2018.

lenta

U sklopu projekta "Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom (oboljele od MS-a)", kodni broj ugovora: UP.02.2.2.02.0061 Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- - 2020., financiranog iz Europskog socijalnog fonda, dana 29. siječnja 2018. godine, s početkom u 10;00 sati, u prostorijama Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije održan je 4. sastanak projektnog tima nositelja projekta Društva multiple skleroze Brodsko-posavske i 2. partnerske organizacije (Društva multiple skleroze Osječko-baranjske županije).

Sastanku su prisustvovali Željko Pudić predsjednik Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije, Lidija Kaminski voditeljica projekta, Nada Pišonić koordinatorica osobnih asistenata nositelja projekta, Kornelija Radić Balažić predsjednica Društva multiple skleroze Osječko-baranjske županije (Partnerske organizacije 2), dok 1. partnerska organizacija (Društvo multiple skleroze Požeško-slavonske županije) iz opravdanih razloga nije mogla prisustvovati sastanku.

Voditeljica projekta prošla je kroz aktivnosti projekta i obavijestila prisutne o tijeku aktivnosti E1 – Pružanje usluge osobne asistencije, V - Promidžba i vidljivost, PM – Upravljanje projektom i administracija te da je praćenje i vrednovanje projekta izvršeno sukladno Općim i posebnim uvjetima ugovora. Izvijestila je prisutne i o obilasku KOA i OA u Brodsko-posavskoj županiji te s kakvim problemima se susretalo na terenu (vezano uz koordinaciju rada OA i pružanja usluge osobne asistencije). Nadalje je govorila o provedenim aktivnostima od zadnjeg susreta te o odobrenju 3. ZNS-a i o izvješÄ‡u za 4. ZNS. Prisutnima je predložila da se sljedeći sastanak projektnog tima održi u jednoj od partnerskih organizacija tijekom mjeseca svibnja.

Predsjednici udruga zadovoljni su suradnjom koja se održava kroz ovaj projekt te su izrazili svoje želje da tako ostane i nadalje.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije“. Više informacija na www.esf.hr
 

Nositelj projekta:


Partneri projekta:Provedbeno tijelo 1 i 2: