Uvodna konferencija projekta

Uvodna konferencija projekta

Objavio:

Administrator

Datum:

01.02.2018.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na uvodnu konferenciju i javno predstavljanje projekta „EU frekvencija“ koja će se održati 27. travnja 2018. s početkom u 13,00h.

Dana 23. veljače 2018. godine Ministarstvo vanjskih i europskih poslova donosi odluku o dodjeli financijske potpore prijaviteljima projekata iz područja Informiranja o EU u okviru raspoloživih sredstava od igara na sreću u Državnom poraračunu u 2017. godini. Slijedom provedenog postupka javnog natječaja za prijavu projekata iz područja Informiranje o EU u svrhu ostvarenja financijske potpore u 2018. godini, u okviru raspoloživih sredstava od igara na sreću u Državnom proračunu u 2017. godini, u razdjelu 048 Ministarstva vanjskih i europskih poslova, na aktivnosti A777 045 – Informiranje o EU, na prijedlog Stručnog povjerenstva za ocjenjivanje projekata u postupku natječaja za dodjelu financijske potpore projektima iz područja Informiranje o EU u 2017. godini, sredstva iz Državnog proračuna Republike Hrvatske raspoređuju se za financiranje projekata kojima se informira širu javnost, s naglaskom na mlađu populaciju, o Europskoj uniji.
I mi smo na popisu :)

Cilj projekta „ EU frekvencija“ je informiranjem i savjetovanjem putem radionica, radijskih emisija i organizacijom EU kviza na pristupačan i zanimljiv način informirati mlade o Europskoj uniji i mogućnostima koje im ona pruža.
Trajanje provedbe projekta: pet mjeseci

Nositelj projekta:Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije
Ukupna vrijednost projekta: 66.000,00 kn

Uvodna konferencija projekta "EU Frekvencija"

Projekt financira:
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova