Objavljeno: 27.09.2013.

Nacionalni dan oboljelih od multiple skleroze 2013.

Povodom Nacionalnog dana oboljelih od multiple skleroze Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije organiziralo je "Dan otvorenih vrata udruge". Tradicija obilježavanja tog dana datira od 1979. godine kada je 26. rujna uz prisustvovanje oboljelih od multiple skleroze i neurologa iz Rijeke i Zagreba osnovano prvo “Udruženje za pomoć oboljelima od multiple skleroze i srodnih bolesti SR Hrvatske”.
Za posjetitelje su pripremljeni promotivni materijali o radu Društva i projekcija fotografija s događanja od rujna 2012. do rujna 2013.

 

 

 

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.