Objavljeno: 25.02.2013.

Katarinski sajam 21.-24.11.2013.

U  periodu od 21. do  24. studenog  2013. godine u Sportskoj dvorani »Vijuš« održan je 18. Katarinski sajam, čiji su organizatori Grad Slavonski Brod i Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda (kao i proteklih godina).

Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije je, uz ostale udruge osoba s invaliditetom, humanitarne i druge udruge koje djeluju na području grada Slavonskog Broda, dobilo priliku predstaviti na Sajmu radove koje su napravili članovi Društva na kreativnim radionicama. Svi radovi su napravljeni od prirodnog materijala, s puno pažnje, ljubavi i kreativnosti.

Nažalost prodaja radova ove godine nije išla prema očekivanju jer su udruge bile smještene u lijevom hodniku Dvorane »Vijuš« u kojem do ove godine nije bilo organizirane prodaje. Uz to, prostor nije bio adekvatno obilježen tako da većina građana nije ni znala da smo smješteni u tom dijelu, a po navici je išla u desni hodnik u kojem su prethodnih godina bile smještene udruge. Ove godine su tamo bili smješteni manji obrti. Zbog toga je prostor u kojem smo izlagali bio manje posjećen, čime je smanjena i mogućnost prodaje proizvoda. Nadamo se da se ovi nedostaci neće ponoviti i sljedeće godine.

No, svi ove nedostaci nisu smanjili dobro raspoloženje izlagača i posjetitelja. Za nove sudionike (uposlenike) ovo je bilo pozitivno iskustvo koje će ih potaknuti da nam se pridruže i slijedećih godina kroz volontiranje. Zahvaljujemo se članovima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i "dežurali" na štandu, a i uposlenicima koji su strpljivo odradili svoje sate, čime su doprinijeli uspješnoj organizaciji prodaje kreativnih proizvoda.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.