Objavljeno: 27.02.2014.

Druženje u prostorijama Društva 26.02.2014.

Zadnja srijeda u mjesecu veljači - neformalo druženje članova s područja Slavonskog Broda i okolice.


Da su nam redovita druženja bitna, dokazuje odaziv članova, iako smo prije 2 dana imali Izvanrednu Skupštinu. Svi koji žele i imaju potrebu doći, malo se opustiti i razgovarati s ostalim članovima, razmjeniti iskustva, mišljenja, informacije, uvijek su dobro došli.Za ugodnu atmosferu dobro raspoženje, potrude se sami članovi. Uz ozbiljne razgovore, uvijek se nađe vremena i za neki zabavni sadržaj, pokoju zanimljivu uzrečicu, vic ili slično. Dosadno nije nikada. Stoga se i družimo redovito, a uz one koji su prisutni gotovo svaki mjesec, uvijek dođe i netko novi, upozna se s ostalima, razmjeni iskustva i, naravno, očekujemo ga/ju i sljedećih mjeseci!

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.