Objavljeno: 01.03.2013.

Druženje u prostorijama Društva 27.02.2013.

Kao i svake zadnje srijede u mjesecu, i ove veljače neformalo smo se družili u prostorijama Društva u Slavonskom Brodu.

Broj članova koji se pojavio bio je zadovoljavajući iako se svaki puta nadamo da će nas biti znatno više. No, za dobar provod i ugodne razgovore bilo nas je dovoljno.

I ovaj put su predsjednik i tajnica prisutne obavijestili o najnovijim događanjima u Društvu od proteklog druženja, planovima za sljedeći mjesec ili novim informacijama u svezi liječenja i rehabilitacije koje smo obvezni dati članovima.

 

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.