Objavljeno: 29.11.2013.

Druženje u prostorijama Društva 27.11.2013.

Posljednje srijede u studenom u prostorijama udruge održano je redovito druženje članova. Iako su vremenski uvjeti zbog snijega bili loši, odaziv članova bio je zadovoljavajući.

Na početku druženja predsjednik Društva Željko Pudić upoznao prisutne s programom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Centralna svečanost ove godine održat će se 3. prosinca u Svečanoj dvorani Bukovlje.

Jedna od aktivnosti bila je i predstavlje novoosnovanog Plivačkog kluba invalida „Marsonia“.

Film „I ja mogu plivati“ slovenskih autora Antona Župana i Mateja Plevnika prikazan na predstavljanju Kluba, pušten je članovima na ovom druženju.

Druženje se nastavilo u dobrom duhu i ugodnoj atmosferi.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.