Objavljeno: 30.01.2014.

Druženje u prostorijama Društva 29.01.2014.

Kao i svake posljednje srijede u mjesecu članovi su se družili u prostorijama Društva. Iako vremenski uvjeti zbog zime, snijega i leda nisu bili najbolji odaziv članova bio je dobar.

Na početku druženja saznali smo o događanjima Društva u proteklom mjesecu, novim natječajima za ovu godinu, na koje će se Društvo javiti kao i ostalim budućim planiranim aktivnostima. Dobili smo i informaciju o radu plivačkog kluba "Marsonija" i mogućnošću korištenja gradskog bazena te ponovnom aktiviranju vježbi u dvorani Vijuš.

Ovim putem molim članove da nam se jave u udrugu radi lakšeg organiziranja rasporeda vježbi te zajedničkog korištenja bazena.

Druženje se nastavilo u ugodnom raspoloženju.

 

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.