Objavljeno: 01.02.2013.

Druženje u prostorijama Društva 31.01.2013.

I ove zadnje srijede u mjesecu siječnju 2013. godine imali smo u prostorijama udruge redovito druženje članova, ali s jednom dopunom!

U goste smo pozvali predstavnicu Grada Slavonskog Broda gđa Katica Jira, dipl. soc. pedagog i Tomislav Goll, naš dugogodišnji „pomagač“ u kreiranju grafičkih rješenja i prezentacija. Za njega smo pripremili krajem 2012. godine Zahvalnicu za pruženu pomoć u radu Društva. Međutim, bio je spriječen doći na božićno-novogodišnje druženje kada smo dodjelivali zahvalnice svima zaslužnima. Zbog toga je pozvan na ovo druženje kako bismo mu mogli uručiti Zahvalnicu.

Prema reakciji vidljivoj na fotografijama, bio je vidno iznenađen. Zahvalio se na iskazanom mu povjerenju i, naravno, obećao da će i nadalje pomagati udruzi u svom domenu znanja. Naravno, svaku njegovu pomoć primit ćemo s velikom zahvalnošću i nadati se da će suradnja potrajati što duže i uspješnije.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.