Objavljeno: 23.12.2013.

Druženje u prostorijama Društva 26.02.2014.

Povodom nadolazećih blagdana, u prostorijama Društva upriličeno je tradicionalno druženje članova na kojem se dodjeljuje zahvalnica nekom od članova za svestrano učestovanje u radu udruge. Ove godine dodjeljena je Zdenku Marjanoviću.

Blagdanskom raspoloženju doprinjeo je domjenak sa tradicionalnim slavonskim jelima. Večer je protekla u veselom raspoloženju pa smo se na nama svojstven način završili 2013. godinu.

U nadi da će 2014. god. biti bolja, svim članovima, njihovim obiteljima i svim ljudima dobre volje želimo od srca blagoslovljen Božić, obilje zdravlja i sreće u Novoj 2014. godini!

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.