Objavljeno: 27.03.2014.

Druženje u prostorijama Društva 26.03.2014.

Redovito družene kao i svake zadnje srijede u mjesecu proteklo je u ugodnoj i veseloj atmosferi. O tome koliko članovima znači, govori i to koliko ih je redovito prisutno na gotovo svakom druženju. Onima koji rado i redovito dolaze, veliko „HVALA!“, a onima koji će dolaziti ubuduće, poručujemo da ih s radošću očekujemo!

Ovo druženje predsjednik je iskoristio za obavještavanje članova o pozivu prijateljskog Društva multiple skleroze „Mala Bačka“ iz Bačke Topole, Republika Srbija, AP Vojvodina, koje je pozvalo članove udruge na njihovu proslavu 5. rođendana. Objasnio je kako se stupilo u kontakt s njima (putem Facebooka), s kojom nadom isčekuju odgovor o odazivu na poziv te kako isto tako, ako se odlučimo otići na ovu proslavu, imamo i obvezu pozvati njihove predstavnike k nama. Stoga je zamolio prisutne članove da razmisle o pozivu, a ukoliko žele i mogu ići, da o tome obavijeste njega ili nazovu u udrugu radi organizacije puta i potvrde dolaska u Bačku Topolu. Poziv se većini članova činio zanimljiv. Izjasnili su se i kako su spremni  sudjelovati i u organizaciji prijema gostiju u uzvratnom posjetu.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.