Objavljeno: 30.08.2013.

Druženje u prostorijama Društva 28.08.2013

Posljednje srijede u mjesecu kolovozu u prostorijama udruge održano je redovito druženje članova. Iako su vremenski uvjeti većinu dana bili loši odaziv članova bio je velik.

Na početku druženja predsjednik je obavijestio članove i ostale o radu udruge, projektima koji se upravo provode i promjenama u radu geronto domaćica.

Nakon obavijesti predsjednik je najavio ponovni početak vježbi u dvorani Vijuš kao i početak informatičkih radionica koje će se održavati u prostorijama udruge u Slavonskom Brodu.
Za dodatne informacije o terminu održavanja vježbi i informatičkih radionica molimo članove da se jave u udrugu.

Nakon obavijesti druženje se nastavilo u dobrom duhu i ugodnoj atmosferi.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.