Objavljeno: 30.04.2013.

Druženje Kluba Društva multiple skleroze 29.04.2013.

Kako su došli ljepši dani, članice Kluba Društva multiple skleroze održale su 29.4.2013. "sastanak na otvorenom" ispred novih prostorija Kluba. Sastanku je ovaj put prisustvovala i tajnica Društva, Nada Pišonić.

Uz svakodnevne priče,dotaknule su se i novih planova predsjednice Kluba Martine Piccolo, a od toga je najznačajnija slijedeća radionica "Jednaka prava za sve-djecu i osobe s invaliditetom'' koja će se održati 20.05.2013., a namijenjena je ženama osobama s invaliditetom.

Iako odaziv na sastanak nije bio velik, članice su opet po tko zna koji put "izvukle osmijeh iz rukava'' pa je bilo veselo, zanimljivo i glasno na sastanku.

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.