Objavljeno: 22.10.2013.

Donacija automobila 18.10.2013.

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije dana 18. listopada 2013. godine dobilo je svoj službeni automobil kao rezultat dugogodišnje suradnje sa tvrtkom Salvus d.o.o.

Salvus d.o.o. je veledrogerija lijekovima, medicinskim proizvodima i dodacima prehrani, osnovana 2002. godine. Misija Salvusa je da bude društveno odgovorna kompanija koja brije o korisnicima kroz dostupnost vrhunskih proizvoda i usluga, pouzdan je partner i poželjan poslodavac orijentiran na stvaranje dodatne vrijednosti u društvu. Na taj način je i postao dugogodišnji suradnik našem Društvu. Već dugih 11 godina Trvtka Salvus opskrbljuje naše članove i članice ortopedskim i drugim pomagalima, te na taj naćin povećava kvalitetu njihovih života. Sada je otvorilo još jednu maloprodajnu poslovnicu i to u Zaboku, pa su nam sada još bliže. Povodom tog otvorenja donirali su našem Društvu automobil, kako bismo još kvalitetnije mogli brinuti o našim članovima i članicama i biti im dostupni!

VELIKO HVALA gospodinu Teodoru Švaljek, vlasniku tvrtke Salvus, na ovoj velikoj donaciji! Hvala i direktorici Salvusa gospođi Ivani Vurić na podršci, kao i suradnicima Dijani Deliji i Martini Cesarec! Nadamo se da će i dalje ovako kvalitetno opskrbljivati sve naše članove i članice ortopedskim pomagalima, te na taj naćin olakšati im život!!!

Izvor: Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije

Ovim putem Društvo multiple skleroze Brodsko - posavske županije čestita našim prijateljima iz Krapinsko - zagorske županije!

Aktualni događaji

  • Međunarodni dan OSI Međunarodni dan OSI U organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Više ...
  • Radio 92 FM Radio 92 FM Od 05.09.2014. u Slavonskom Brodu počinje emitiranje prvog neprofinog radia u RH, Radio 92 FM.
  • Redovito Druženje Redovito Druženje Redovito druženje članova u prostorijama Društva 29.12.2014. u 16:00
  • Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vježbe u dvorani Vijuš se nastavljuaju održavati od 01.09. dva puta tjedno! Svi zainteresirani članovi mogu se javiti udruzi.
  • Terapijsko jahanje Terapijsko jahanje Od pocetka rujna nastavlja se provedba terapijskog jahanja u Slobodnici. Za vise informacija obratiti se udruzi.
  • Rekreacijsko plivanje Rekreacijsko plivanje Od rujna se članovima omogućuje rekreacijsko plivanje u gradskim bazenima. Za više informacija članovi se mogu javiti u udrugu.